top of page

WIE IS LUCA ?

14 jaar geleden begon mijn carrière bij Diamond City Films van Luk Wyns, waar ik alles leerde van deze cinema-grootmeester. Ik groeide zo uit tot de visuele rechterhand van Luk als videomonteur. Zo werkte ik mee aan verschillende series en films: Crimi Clowns - zowel de series als de films en de bioscoopfilm Take us home - docufilm over voetbalclub Royal Antwerp FC, Battlecat et al. Als hoofd beeld nam ik zowel de montage, SFX, colorgrading en design voor mijn rekening.


In 2020 ben ik aan mijn nieuw avontuur begonnen genaamd Ami Amis, waar ik aan het hoofd sta en bedrijven wil ondersteunen in hun marketing. Ik help hen visueel groeien met high-end video- en fotoproducties. Zo groeide ik van video monteur naar regisseur en werkte al met een aantal fantastische mensen en merken zoals Erik Van Looy, Quooker, Tourist le MC, MNM Rising star 2019 Ine Tiolants, FRISK, Disney+, Hypotheek.winkel, VDAB, VLAM VLEES...

Ondertussen zijn we met 6 gepassioneerde vaste experten in onze firma en mooi team van freelancers en zijn we meer dan ooit vastberaden om bedrijven te helpen met onze ‘no nonsense’ mentaliteit. Geen fancy marketingtermen, no bullshit. Gewoon sterke verhalen, strategie en content. En dat alles op een laagdrempelig vriendschappelijke manier. Want zo willen wij samen bouwen aan een langdurige relatie.

Vanaf 2024 gaan we de focus ook leggen op eigen- en co-producties voor TV. Zowel in de vorm van fictie en non-fictie.

Let’s do this together, as friends.

Ads&Data-Disney+-WEB-024.JPG
EHC-BTS-WEB-003.PNG
Editing & Post Production
4AllSeasons-BTS-WEB-005.jpg
4AllSeasons-BTS-WEB-022.jpg
4AllSeasons-BTS-WEB-020.jpg
Bio: About
bottom of page